Kiss the cook
40 minute
3 portii

Scoici Saint Jaques cu morcovi in doua feluri by Kiss the cook

Kiss the cook propune un melanj de arome french-asiatice, intr-o reteta delicioasa cu morcovi baby caramelizati si piure de morcovi, alaturi de scoici st Jaques pregatite in unt. Perfect pentru mese sofisticate dar usor de pregatit.

 

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

Pentru piure de morcovi:

Pentru morcovi caramelizati:

  • 150 g Morcovi baby Edenia
  • 20 g ghee sau 1 lingura ulei floarea-soarelui
  • 1 lingura otet balsamic (eu am folosit cateva picaturi de crema de otet balsamic cu capsuni)
  • sare

Pentru scoici Saint Jaques in unt:

  • 10 bucati Saint Jaques
  • 3 linguri de ghee (sau 2 linguri de ulei de floarea-soarelui si o lingura de unt (unt clarifiat))
  • sare de mare
  • piper

Pofta buna!

Reteta propusa de Kiss the cook