img
Edith Frîncu
1 ora
6 portii

Tartă cu somon si broccoli by Edith

Tarta cu somon si broccoli – o reteta de tarta delicioasa oferita de Edith kitchen, care este numai buna pentru un aperitiv, un pranz lejer sau o cina rapida. Pentru tarta cu somon si broccoli putem alege varianta mai rapida, si sa folosim un aluat de tarta cumparat, proaspat. Putem folosi si foietaj, daca acesta este la indemana. Sau, putem pregati aluatul acasa, amestecand toate ingredientele bine pana obtinem o coca elastica pe care o dam 30 min la rece invelita in folie de plastic. Pentru a prepara tarta cu somon si broccoli vom folosi Broccoli congelat Edenia care isi pastreaza savoarea intensa caracteristica si este bogat in nutrienti esentiali pentru o dieta echilibrata. Broccoli este o leguma uimitoare cu multe beneficii asupra organismului datorita substantelor nutritive pe care le contine. Prin congelare buchetele de broccoli isi pastreaza culoarea intensa, verde, dar si savoarea si gustul deosebite. In plus, contribuie la portia zilnica de sanatate, datorita aportului important din vitaminele A si C. Nu se decongeleaza inainte de gatire.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

Cantitati pentru o tava cu diemetrul de 28 cm

  • 5 florete de  Broccoli congelat Edenia
  • 1 aluat pate briose (230 g)
  • 3 oua
  • 200 ml smantana lichida
  • 220 g somon crud (fara piele)
  • 120 g mozzarella
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare piper

Pentru aluat preparat acasa:

  • 360 g faina
  • 2 oua
  • sare

Delicioasa! Ii multumim lui Edith kitchen pentru reteta de Tarta cu somon si broccoli!