img
Flaveur
1
10 portii

Chiftelute de conopida cu legume by Flaveur

Flaveur ne propune o reteta delicioasa de chiftelute de conopida cu legume. Chiftelutele pot fi consumate in 3 zile pastrate la frigider si reincalzite in cuptor sau le putem congela pentru mai tarziu. Pentru a prepara chiftelute de conopida cu legume vom avea nevoie de produsele congelate Edenia Conopida si Edenia Amestec Hawaii. Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive. Prin congelarea rapida la cateva ore de la recoltare, conopida isi mentine culoarea alba si gustul intens, usor dulce. Fiecare bucata de conopida congelata Edenia isi pastreaza forma si continutul foarte ridicat de vitamina C. Edenia Amestec Hawaii de-a dreptul delicios, contine clasicul orez alb deja prefiert, boabe proaspete de mazare si porumb, ardei rosu cubulete. Cu acest mix de legume in culori inspirate de peisajele hawaiene vom prepara chiftelutele de conopida cu legume savuroase si sanatoase.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 300 g  Edenia Conopida
  • 150 g Edenia Amestec Hawaii
  • 1 ou mic
  • 1 lingura rasa fulgi de drojdie inactiva
  • 4 linguri pesmet
  • Patrunjel uscat
  • Ulei de masline pentru modelat
  • Susan pentru presarat (optional)

Le multumim prietenilor de la Flaveur pentru reteta delicioasa de chiftelute de conopida cu legume si te invitam sa le descoperi si alte retete pe blog! Descopera si alte retete cu legume Edenia: