Paste cu pui in sos bechamel by Flaveur
Paste cu bucati de pui fraged in sos Bechamel si bulion de rosii. O reteta cremoasa si delicioasa propusa de Flaveur, ce este perfecta atat pentru masa de pranz, cat si pentru cina.
Paste cu bucati de pui fraged in sos Bechamel si bulion de rosii. O reteta cremoasa si delicioasa propusa de Flaveur, ce este perfecta atat pentru masa de pranz, cat si pentru cina.
Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.
Ungem puiul cu ulei de masline, il punem pe o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si bagam in cuptor la 180 °C pentru o ora pe functia de caldura sus-jos fara ventilatie.
Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi le scurgem.
Cat puiul este in cuptor, ne ocupam de sosul Bechamel. Punem untul la topit iar cand este topit complet adaugam faina toata odata si amestecam bine cu un tel. Trebuie sa obtinem o coca ce se desprinde de pe marginile oalei. Atunci incepem sa adaugam laptele, putin cate putin, amestecand continuu. Cand am terminat de adaugat si laptele, mai lasam la fiert aproximativ 5 minute amestecand continuu.
Cand puiul s-a racit, desfacem o pulpa si jumatate din piept si le taiem marunt. Putem pune si mai mult din pui daca dorim.
Amestecam pastele cu sosul bechamel si rosiile. La final adaugam si bucatile de pui.
Ungem un vas yena de marime potrivita cu unt si punem pastele. Deasupra presaram cascavalul ras si pesmetul. Bagam in cuptor la 180 °C pentru 30 de minute sau pana se rumeneste bine deasupra.
Ii multumim lui Flaveur pentru aceasta reteta cu fructe! Te invitam sa ii vizitezi blogul pentru si mai multe idei de retete pentru cei mari si cei mici.