Edith Frîncu
45 min
2 portii

Coquelet cu mustar si smantana la cuptor by Edith

Edith’s Kitchen a preparat o reteta mai neconventionala: Coquelet cu mustar. Sosul cremos si acrisor cu mustar, lapte, smantana, cimbru si usturoi, merge perfect in combinatie cu carnea de pui fina si frageda a Coqueletului de Bretagne Edenia. Ca si garnitura, Edith ne recomanda cartofi dulci pai si o salata verde cu ceapa verde. Contrastul dintre sosul acrisor si cartofii dulci este nemaipomenit!

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 1 Coquelet de Bretagne Edenia 550 g
  • 1-2 linguri de ulei
  • cca 150 ml lapte
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 4 catei de usturoi
  • 3-4 linguri de mustar
  • 2 crengute de cimbru
  • sare si piper dupa gust
  • ceapa verde pentru garnisit (optional)

Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta plina de aroma! Te invitam sa ii vizitezi blogul pentru si mai multe idei creative!