Edith Frîncu
30 min
4 portii

Pui cu usturoi si vin by Edith

Puiul gatit este intotdedauna o solutie la indemana, rapid de preparat si pe gustul tuturor. Edith a ales pentru reteta de pui cu usturoi si vin , puiul de calitate superioara de la Edenia. Poulet Jaune nu contine antibiotic, are carnea ferma, saraca in grasimi, este crescut in aer liber si are un gust de pui de tara.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 700 g pulpe/aripi de pui din Poulet Jaune Edenia
  • 25 catei de usturoi (cca. 2 capatani)
  • 3 linguri de ulei
  • 80 ml supa de pui (sau apa)
  • 50 ml de vin alb
  • 5-6 linguri de smantana pentru gatit
  • 1/3 lingurita de boia iute
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust

Ii multumim lui Edith pentru reteta simpla de pui cu usturoi si vin! Te invitam sa ii accesezi blogul pentru momentele in care ramai in pana de idei!