img
Edith Frîncu
40 min
3 portii

Macrou in crusta de crackers si parmezan by Edith

Macroul are un continut ridicat de grasimi si o aroma puternica, distincta. Gratie vitaminelor si nutrientilor continuti, macroul ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatind toate functiile organismului. Carnea cruda este ferma si maronie, iar dupa ce este gatita capata o culoare alb-crem. Impreuna cu Edith iti propunem sa incerci reteta de macrou in crusta de crackers si parmezan, pregatit la cuptor. Pestele este servit cu sos de unt si usturoi. Delicios! Edith kitchen ne invata cum sa pregatim macrou in crusta de crackers si parmezan. O reteta care se prepara foarte rapid si cu efort minim.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.



 1 punga File de macrou 600 g Edenia

Pentru crustă:

  • cca 50 g crackers
  • cca 50 g parmezan
  • 1 lingurita boia dulce/iute
  • 1/2 lingurita sare

Pentru sos de unt:

  • 3 lingurite unt
  • 1 lungurita mustar
  • 1 catel mic de usturoi
  • 1 lingurita miere
  • fulgi chilli/patrunjel
  • 2-3 lingurite de apa

Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta delicioasă!