Edith Kitchen
1 ora
16 bucati

Chiftelute de conopida cu parmezan

Edith kitchen ne propune o reteta delicioasa de chiftelute de conopida cu parmezan.

Chiftelute de conopida cu parmezan, delicioase, cu putine ingrediente, se fac foarte usor. Folosim conopida congelata, morcov si mult parmezan, turmeric pentru culoare si proprietatile antioxidante si pesmet panko pentru extra crocanteala. Le putem manca fie ca atare fie langa o salata sau piure de legume.

Pentru a prepara chiftelute de conopida cu parmezan vom avea nevoie de Edenia Conopida congelata, pe care o putem gasi ușor in orice anotimp, in congelator.

Prin congelarea rapida la cateva ore de la recoltare, conopida isi mentine culoarea alba si gustul intens, usor dulce. Fiecare bucata de conopida congelata Edenia isi pastreaza forma si continutul foarte ridicat de vitamina C.

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 450 g Edenia Conopida
  • 2 oua
  • 1 morcov
  • 100 g parmezan ras
  • 4-5 linguri pesmet
  • 4-5 linguri de pesmet Panko sau pesmet simplu
  • 1/2 lingurita turmeric (optional)
  • sare
  • piper

Crocante si delicioase. Enjoy!

Ii multumim lui Edith kitchen pentru reteta de chiftelute de conopida cu parmezan!