Edith Kitchen
35 minute
2 portii

Ton in sos de smantana si rosii uscate by Edith

O reteta rapida si sanatoasa, pentru orice fan al pestelui, semnata Edith’s Kitchen: file de ton in sos de smantana si rosii uscate. Gustul suculent al tonului impreuna cu sosul cremos, rosiile uscate, aroma de ceapa calita si usturoi, se potrivesc perfect cu sparanghelul.

Fileul de ton contine raportul ideal dintre acizii Omega 3 si acizii Omega 6 si este foarte benefic pentru sistemul imunitar.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 1 punga de file de ton Edenia 400 g (dezghetat la frigider peste noapte)
  • cca 4 linguri de ulei
  • 1 ceapa medie
  • 7-8 bucati rosii uscate in ulei
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1/2 lingurita usturoi granule (sau un catel de usturoi)
  • sare si piper dupa gust

Garnitura: 

Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta de ton in sos de smantana cremos, servit alaturi de sparanghel. Te invitam sa ii vizitezi blogul pentru si mai multe idei creative!