Andreea’s Chinesefood
90min
4 portii

Tarta cu spanac si somon by Andreea’s Chinesefood

Reteta propusa de Andreea’s Chinesefood: tarta crocanta in care spanacul frunze Edenia, plin de vitamine si minerale, se intalneste cu fileuri suculente de somon si praz dulce. Perfecta pentru weekend-uri cu pofta de gatit.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • Pentru blat tarta cu diametrul de 24 cm:
  • 300 g faina
  • 150 g unt rece
  • 1 galbenus ou
  • 50-60 ml apa rece
  • 1 praf sare

Pentru umplutura:

  • 1 punga de Spanac frunze Edenia 450 g
  • 1 fir praz
  • 50 ml apa
  • 50 g parmezan
  • 1 ou
  • 50 g seminte de pin
  • 1 varf lingurita nucsoara
  • 1 lingura ulei masline
  • 50 g unt
  • 250 g somon
  • coaja de la 1 lamaie
  • sare, piper

Ii multumim Andreea’s Chinesefood pentru aceasta reteta delicioasă!