Edith Frîncu
50 min
4 portii

Supa de pui cu mazare si smantana by Edith

Edith’s Kitchen are pentru noi o reteta densa si cremoasa de supa de pui cu mazare si smantana, cu aroma de usturoi. Este o mancare consistenta, potrivita pentru zilele reci de toamna sau iarna.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • cca 150 g de mazare dintr-o punga de Mazare Edenia 450 g
  • cca 600 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras mic
  • cca 50 g radacina de telina
  • 2 cartofi medii
  • 1/4 lingurita cimbru uscat
  • 1/4 lingurita rozmarin uscat
  • 700 ml lapte dulce
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 3 linguri de zeama de lamaie
  • cca 60 g unt
  • 5 linguri de faina
  • 1 lingurita usturoi granule
  • sare si piper dupa gust