img
Edith Frîncu
35 min
2 portii

Pui la tigaie cu sos de smantana by Edith

Edith’s Kitchen ne propune o reteta rapida de pui la tigaie cu sos de smantana. Reteta de poulet jaune fermier d’Auvergne cu gust autentic de pui de tara impreuna cu sosul delicios de smantana, usturoi si marar uscat, este perfecta pentru cina.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • bucati piept de pui din Poulet Jaune Fermier d’Auvergne Edenia 1.5kg
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingurita rasa de usturoi granulat
  • 1 lingurita rasa de marar uscat
  • sare si piper dupa gust

Pentru o garnitura gustoasa si rapid de preparat, recomandam:

  • Cartofi dulci pai 450 g Edenia
  • sau
  • Legume pai 450 g Edenia

Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta plina de aroma! Te invitam sa ii vizitezi blogul pentru si mai multe idei creative!