Edith Frîncu
30 min
2 portii

Pui cu legume si sos de soia la wok by Edith

Mancarea de pui cu legume si sos de soia la wok preparata de Edith’s Kitchen este alegerea perfecta pentru un pranz rapid. Legumele din amestecul wok: nap suedez, broccoli, morcovi, castane de apa si porumb baby, un mix ideal destinat preparatelor in stil asiatic, ofera o textura usor crocanta mancarii.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 450 g Amestec wok Edenia
  • cca 400 g piept de pui
  • 4-5 linguri sos de soia
  • 2 catei mari de usturoi
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 4-5 linguri sos teriyaki (sau sweet chilli)
  • susan si ceapa verde (optional)

Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta aromata, in stil asiatic! Te invitam sa ii vizitezi blogul pentru si mai multe idei creative!