Edith's Kitchen
35 minute
4 portii

Mini tarte cu sparanghel by Edith

Foietajul este mereu la indeamana cand vrem sa pregatim o tarta rapida. Iar astazi avem in meniu mini tarte cu sparanghel, o reteta pregatita de Edith’s Kitchen.

Pe o baza delicioasa si crocanta, avem un sos dulce-acrisor cu mustar, peste care putem adauga si leurda cand suntem in sezon.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 1 pachet de Aluat pentru foietaj Edenia 800 g (decongelat in prealabil, in frigider)
  • 3 linguri mustar
  • 4 linguri sos chilli dulce
  • 450 g sparanghel
  • legatura de leurda (optional, daca suntem in sezon)
  • cca 100 g mozzarela
  • 1 ou

Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta de primavara.Te invitam sa ii vizitezi blogul pentru si mai multe idei creative!