Edith Kitchen
50 minute
4 portii

Legume pai aromate la cuptor

Legume pai aromate la cuptor – pentru preparare folosim legumele pai congelate de la Edenia, care contin morcov, pastarnac si sfecla rosie, imbracate intr-o crusta aromata cu pesmet, parmezan, usturoi si patrunjel.

Legume pai aromate la cuptor – sunt delicioase ca atare sau ca garnitura langa carne, o reteta oferita de Edith kitchen. O bunatate! 

Reteta de legume pai aromate la cuptor se pregateste rapid din Edenia Mix de legume pai, care contine in cantitati egale sfecla rosie, morcovi si pastarnac si este o alternativa perfecta la clasicii cartofi, aducand laolalta trei tipuri de legume usor dulci. Mai mult, cele trei legume sunt o sursa bogata de minerale si vitamine.

• Produs vegan
• Fara gluten
• Fara conservanti, coloranti artificiali sau arome artificiale
• Legumele Edenia nu sunt modificate genetic.

Legumele pai Edenia sunt legume proaspete, curatate, taiate pai, invelite intr-o crusta crocanta condimentata, preprajite si congelate prin metoda IQF (individually quick frozen).

Crusta crocanta este preparata din condimente, faina de orez si faina de porumb, fara gluten.

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 450 g Edenia Mix de legume pai
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 linguri pesmet
  • 4 linguri parmezan ras
  • 1 lingura fulgi de drojdie
  • 1 lingura usturoi granulat
  • 3 lingura patrunjel tocat
  • sare
  • piper

Mancam legumele pai aromate la cuptor cu pofta pentru ca sunt delicioase. Enjoy!

Ii multumim lui Edith kitchen pentru reteta de Legume pai aromate la cuptor!