Edith Frîncu
1h
2 portii

Galette cu spanac si trei feluri de branza by Edith

Edith’s Kitchen ne propune o reteta delicioasa in care spanacul frunze Edenia se contopeste cu trei tipuri de branzeturi, intr-o crusta crocanta de galette. Ideala pentru familiile numeroase.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

Crusta

  • 250 g faina integrala
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita de zahar (optional)
  • 100 g unt rece
  • 1 ou
  • 50 ml apa rece

Umplutura:

  • 280 g Spanac frunze Edenia
  • 1-2 catei de usturoi
  • cca 50 ml smantana lichida (5-6 linguri)
  • 130 g mozzarella
  • 2 linguri parmezan ras.
  • 50 g gorgonzola
  • piper
  • 1 ou de prepelita pentru uns deasupra

Reteta propusa de Edith’s Kitchen