Frittata cu sunca si legume
Servita calda sau rece, aceasta fritatta cu legume Edenia, propusa de Edith’s Kitchen, se prepara usor, la cuptor. Gratinata cu mozzarella, transforma orice masa intr-o veritabila fiesta.
Servita calda sau rece, aceasta fritatta cu legume Edenia, propusa de Edith’s Kitchen, se prepara usor, la cuptor. Gratinata cu mozzarella, transforma orice masa intr-o veritabila fiesta.
Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.
Incingem uleiul intr-o tigaie antiaderenta si adaugam amestecul cu porumb Edenia congelat, sare si piper. Lasam acoperit, amestecand din cand in cand cca 7-8 minute. La sfarsit adaugam usturoiul granule (sau usturoiul pisat) si sunca taiata fasii subtiri. Omogenizam.
Punem legumele cu sunca intr-o tava/tigaie care merge la cuptor, pe care am uns-o cu putin ulei.
Batem ouale cu putina sare si piper, adaugam parmezanul ras, omogenizam si turnam ouale peste legume.
Coacem la cuptorul preincalzit la 180 C pentru cca 15 minute cand punem deasupra mozzarella rasa si mai lasam la cuptor 5-10 minute.
Servim calda sau rece cu salata de rosii sau orice alta garnitura.
Pofta buna!