img
2 portii

Coquelet galangal pe pat de ratatouille cu fasole verde

In aceasta reteta de inspiratie frantuzeasca, textura crocanta a legumelor din ratatouille-ul cu fasole verde se imbina armonios cu carnea suculenta si frageda a coqueletului de Bretagne, marinat si rumenit perfect in cuptor.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 2 Coqueleti de Bretagne Edenia 550 g
  • 1 punga de Fasole verde Edenia 1 kg
  • 20 g mustar Dijon
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 cepe albe
  • 1 lamaie
  • 1 morcov
  • tije de la 1 leg. de patrunjel
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 g galangal/garam masala (sau curry)
  • 50 g unt
  • 1 vanata
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 ciuperci champignon
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei iute verde
  • 1 g cimbrisor
  • 30 g suc de rosii
  • 100 ml supa clara de pui
  • 30 g miez de nuca pisat
  • sare, piper