img
Flaveur
50 min
5 portii

Ciorba de perisoare de curcan cu bulgur by Flaveur

Flaveur ne-a pregatit o reteta dietetica, usor de preparat: ciorba de perisoare de curcan cu bulgur. In aceasta reteta sunt folosite Edenia Legume pentru ciorba de perisoare, Legume pentru ciorba de perisoare, sunt sortate, curatate, spalate, portionate, mixate in proportii specifice retetei si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive. Cu amestecurile de legume pentru ciorbe si supe Edenia, totul este foarte simplu! Fiecare mix de legume este foarte bine proportionat, astfel incat succesul retetei tale sa fie garantat de fiecare data.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 1 punga Edenia Legume pentru ciorba de perisoare
  • 280 g piept de curcan sau carne tocata de curcan
  • 200 g rosii pasate
  • 3 linguri de bulgur
  • 1 ou Curcuma
  • Cimbru
  • Patrunjel

Ii multumim lui Flaveur pentru aceasta reteta! Te invitam sa ii vizitezi blogul pentru si mai multe idei de retete pentru cei mari si cei mici.