Chec de morcovi cu smantana si curcuma by Flaveur
Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.
Gatim morcovii la abur pentru 15 minute si apoi ii pasam cu blenderul pentru a obtine un piure fin.
Punem intr-un bol piureul de morcovi cu ouale batute, smanatana, faina presarata, usturoiul si condimentele si amestecam cu un tel.
Ungem un vas de chec cu unt (putem folosi yena) si punem compozitia.
Bagam vasul in cuptorul preincalzit la 190 grade °C, caldura sus-jos fara ventilatie, si lasam pentru 45-50 minute
Scoatem vasul de la cuptor si lasam la racit. Apoi feliem checul in portii generoase si ne bucuram de el :). Este delicios!
Checul de morcovi cu smantana se pastreaza la frigider pentru 2-3 zile si merge de minune la micul dejun.
Ii multumim lui Flaveur pentru aceasta reteta chec de morcovi si smantana! Te invitam sa ii vizitezi blogul pentru si mai multe idei de retete pentru cei mari si cei mici.