Isabela Cuisine
50 min
2 porții

Biban in crusta de dovleac si sos de rosii galbene by Isabela Cuisine

Morcovii baby caramelizati, plini de vitamine scot in evidenta fileul de biban Edenia, gatit la cuptor in crusta cu seminte de dovleac. Sosul de rosii galbene cu unt desavarseste reteta gustoasa si usoara propusa Isabela Cuisine.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 450g file de biban Edenia
  • 150 g seminte de dovleac
  • 2-3 linguri pesmet
  • 2 catei de usturoi
  • coaja de la o lamaie
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei de masline

    Sosul de rosii galbene:

  • 3 rosii medii galbene
  • 1 cub de unt
  • sucul de la o lamaie
  • sucul de la un lime si coaja
  • 2-3 linguri de ulei de masline

    Sosul de rosii galbene:

  • 450 g baby carrots Edenia
  • 2 linguri sirop de artar
  • 1 cub unt
  • sare
  • cimbru
  • putin suc de lamaie

Ii multumim Isabella Cuisine pentru aceasta reteta delicioasă!