Edith Kitchen
35 minute
2 portii

Ton la gratar cu salsa de mango

In noaptea dintre ani se spune ca e bine sa mancam peste, astfel Edith’s Kitchen are o reteta festiva si totusi dietetica: Ton marinat, pregatit la gratar si servit cu salsa de mango. Desigur, acest preparat este bun pentru orice alta ocazie, cum ar fi dezlegarea la peste, sau daca pur si simplu poftim la ton :).

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

Pentru marinata:

  • 3 linguri sos de soia
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 lingura otet de orez (sau de mere)
  • 3 linguri sos sweet chilli
  • 1 lingurita cu varf de usturoi granulat

Pentru salsa de mango: 

  • 1 mango
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingura sos de mango (optional)
  • 2 linguri zeama de lamaie

Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta cu gust dulce-acrisor de ton marinat pregatit pe gratar, servit alaturi de salsa de mango. Te invitam sa ii vizitezi blogul pentru si mai multe idei creative!