img
Flaveur
25 min
8 portii

Tarta pufoasa cu mascarpone si fructe de padure by Flaveur

Aluatul crocant si auriu, innobilat cu unt si crescut la cuptor te imbie sa il completezi cu mascarponele dulce si cremos. Fructele de padure desavarsesc aceasta tarta usor de realizat, prin prospetime, culoare si vitamine.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 1/2 pachet de Aluat pentru foietaj, decongelat in prealabil, la temperatura camerei
  • 250 g mascarpone
  • 150 g frisca lichida/smantana indulcita pentru frisca
  • 100 g ciocolata neagra rasa
  • 1 lingurita esenta naturala de vanilie
  • 150 g zahar pudra
  • 400 g Zmeura Edenia
  • 100 g afine
  • 1 lime – folosim sucul si coaja rasa
  • 80 g unt topit

Ii multumim lui Flaveur pentru aceasta reteta delicioasa!