img
Edith Frîncu
30 min
3 portii

Salata de fasole verde cu nuci si gorgonzola by Edith

Edith kitchen ne propune o reteta usoara si racoritoare de salata de fasole verde cu nuci si gorgonzola cu sos dulce-acrisor. Fasolea congelata Edenia este alegerea perfecta pentru aceasta salata, fasolea congelata fiind mereu la indemana. Pentru a prepara salata de fasole verde cu nuci si gorgonzola vom avea nevoie de Edenia Fasole verde intreaga congelata, pe care vom gasi in orice anotimp, in congelator. Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Preparata fara a fi decongelata, fasolea isi pastreaza gustul, culoarea si textura sa crocanta. Are un continut ridicat de proteine si unul foarte scazut de grasimi. Nu se decongeleaza inainte de gatire.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 450 g Edenia Fasole verde intreaga
  • 1 mana de nuci coapte
  • 100 g gorgonzola
    Pentru sos:
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita de miere
  • 1 lingurita mustar cu boabe
  • sare

Pofta mare! Ii multumim lui Edith kitchen pentru reteta delicioasa de salata de fasole verde cu nuci si gorgonzola!