img
Edith Frîncu
65 min
6 portii

Prajitura cu visine si branza by Edith

Edith’s Kitchen ne invata cum sa preparam o alternativa reinterpretata, mai pufoasa, la pasca pentru masa de Paste: prajitura cu visine si insertie de branza. Simplu de preparat, delicioasa si cu un aspect foarte instagrammabil :).

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • intre 150 g – 450 g dintr-o punga Visine Edenia 450 g
  • 225 g faina
  • 1 si 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 220 g zahar (impartit in 200 g +20 g)
  • 125 g unt
  • 2 oua (1+1)
  • vanilie
  • 180 g lapte batut
  • 150 g crema de branza
  • zahar pudra (optional)

– cantitati pentru o tava cu diametrul de 20-21 cm –

Ii multumim lui Edith pentru prajitura cu visine si insertie de branza, o reinterpretare delicioasa a pascai de Paste!