Chef Bogdan Alexandrescu
65 min
6 portii

Ananas flambat cu paine de malai insiropata by Chef Bogdan Alexandrescu

Ananas flambat cu paine de malai insiropata: iata un desert elegant, fin și aromat, foarte simplu de realizat. Chef Bogdan Alexandrescu (Dexter) ne invata cum sa pregatim pas cu pas o reteta demna de meniurile oricarui restaurant de renume.

Ingrediente

Poți ține evidența bifînd ingredientele pe măsură ce le adaugi.

  • 1 punga Ananas bucati Edenia 450 g
  • 30 g unt
  • 30 g zahar brun
  • 20 ml coniac
  • piper roz
  • decor: iaurt de bivolita/grecesc

Painea de malai:

  • 120 g faina de malai (malai macinat fin la blender)
  • 125 g faina
  • 115 g unt topit
  • 67 g zahar brun
  • 30 g miere
  • 1 ou (la temperatura camerei)
  • 240 g iaurt
  • 4 g praf de copt
  • 2 g bicarbonat
  • 6 g sare

Ii multumim lui Chef Bogdan Alexandrescu pentru aceasta reteta delicioasa si viu colorata de ananas flambat cu paine de malai insiropata!