img

Edenia.
Știu ce mănânc.

Edenia.
Știu ce mănânc.

Calitate dată de ingrediente și originea lor

Fiecare produs Edenia vine cu garantia calitatii oferita de ingrediente si de originea lor.

Mancarea buna poarta gustul locului din care vine, asa ca am cautat sa iti oferim experienta gustului autentic. Îți aducem ingredientele din mediul lor natural, iar produsele semipreparate din tarile de origine ale retetelor. Pentru pui, am fost in Bretagne si pentru lasagna in Italia. Codul vine la tine din nordul Atlanticului.

Il
congelam in ziua in care il scoatem din ocean, ca sa se pastreze proaspat pana la tine acasa. Fiecare produs Edenia vine cu garantia calitatii oferita de ingrediente si de originea lor.

Prospetime pastrata prin congelare

img

Prin congelare, produsele Edenia isi pastreaza proprietatile cel mai aproape de cum erau in momentul in care au fost aduse din natura. Ca sa oferim aceasta calitate ne bazam pe rapiditate si pe tehnologie. Timpul scurs din momentul in care recoltam ingredientele sau capturam pestele, pana ce acestea sunt congelate si ambalate este foarte scurt.  

Similar, toate semipreparatele Edenia sunt congelate imediat dupa ce au fost pregatite, iar tu mai trebuie doar sa finalizezi reteta. Procesul tehnologic de congelare este unul performant. Congelam rapid la temperaturi foarte joase, pentru a forma cele mai mici cristale de gheata, care nu deterioreaza fibra alimentelor si pastreaza nutrientii.

img

Rapiditate și gust

Edenia iti ofera aceeasi calitate constanta intr-o gama variata de produse. Astfel ai mereu la dispozitie fie preparate fie ingrediente gustoase si foarte usor de folosit.  

Cu Edenia ai mai mult timp pentru creativitate si pentru servitul mesei. Legumele vin gata spalate, sortate, taiate, blansate si pregatite sa fie puse direct pe foc. Pestele Edenia este deja curatat, filetat si congelat individual, astfel incat tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti ce garnitura vei pregati pentru el. Nimic mai simplu cu semipreparatele Edenia: doar le scoti din ambalaj, le pui la cuptor si pana sunt gata poti sa-ti faci un smoothie hranitor si plin de vitamine in doar 30 de secunde folosind mixurile pentru smoothie.  

Stii ca orice ai gati cu Edenia primeste nota 10, cu totii vor fi incantati de mancarea gustoasa si rapid facuta.